contentfoto

Inschrijven van uw kind

Wanneer u als ouders van jonge kinderen gaat werken staat of valt alles met goede opvang van uw kind! Opvang bij een gastouder is kleinschalig, huiselijk en flexibel. Veel ouders kiezen om deze redenen voor deze vorm van kinderopvang. Pierewiet helpt bij het vinden van de juiste gastouder door jullie wensen te vergelijken met het aanbod van de gastouders die door ons geselecteerd zijn.

 

Bemiddeling

Wanneer je je inschrijft bij ons, komen wij langs om jullie wensen door te spreken en de werkwijze van Pierewiet toe te lichten. Wij zoeken een gastouder die past bij jullie wensen over de opvang. Dan gaan jullie als ouders kennismaken met een gastouder. Wanneer het van beide kanten klikt, en jullie met elkaar verder willen, gaan we overeenkomsten opstellen, zodat alles ook in die zin goed geregeld is. Uiteraard ontvangt u aan het einde van het jaar een jaaropgave. Vraagouders kunnen zich aanmelden door het invullen van een inschrijfformulier.

Download het inschrijfformulier hier.

 

Evaluatie

De opvang wordt regelmatig geëvalueerd door de gastouder, en jaarlijks minimaal 1 keer door het gastouderbureau. Maar je kunt ons natuurlijk altijd bellen voor vragen, onduidelijkheden of informatie!

Oudercommissie

Ouders zijn betrokken bij ons werk en daar zijn we heel blij mee! Gastouderbureau Pierewiet heeft een oudercommissie.

 

Kwaliteit

Gastouderbureau Pierewiet staat voor kwaliteit. Jaarlijks worden wij door de GGD geïnspecteerd op zaken als zorg voor veiligheid, gezondheid en welzijn van kinderen. Pierewiet voldoet ruimschoots aan de vele kwaliteitseisen die aan een gastouderbureau worden gesteld, en daar zijn wij best trots op. 

vrijwilliger worden? klik hier
bekijk ons fotoalbum